Hinnasto

Itsepalvelupaikka lasten puolelta
Viikkovuokra (7 aukiolopäivää) 30€ + 5% provisio myydyistä tuotteista.
Hintaan sisältyy 2 kpl hintalappuarkkeja (yhteensä 60 kpl hintalappuja), tarvittavat henkarit ja hälyttimet. Suurempien tuotteiden myyntialue, sekä mahdollisuus tuoda myös äitiysvaatteita myyntiin sisältyy hintaan. (Huom. suurempien tuotteiden tila on rajallinen, varmista henkilökunnalta onko tilaa).
Varatessasi ja maksaessasi ennakkoon 4 vkon myyntipaikan on hinta tällöin 25€/vko
Lisävuorokausi 5€.
Itsepalvelupaikka aikuisten puolelta
Viikkovuokra (7 aukiolopäivää) 20€ + 5% provisio myydyistä tuotteista. HUOM! Jos sinulla on myyntipaikka myös lastenpuolella, saat aikuistenpuolelta myyntipaikan hintaan 10€ + 5% provisio.
Hintaan sisältyy 2 kpl hintalappuarkkeja (yhteensä 60 kpl hintalappuja), tarvittavat henkarit ja hälyttimet.
Lisävuorokausi 5€.
Hintalappuarkit
2kpl hintalappuarkkeja sisältyy hintaan, yht 60 kpl hintalappuja. Lisäarkki 30kpl hintalappuja 0,50e.
Täyspalvelupaikka
Täyspalvelupaikka on mahdollista varata sekä aikuisten, että lasten puolelle. Tällöin emme peri hyllyvuokraa erikseen vaan myynnistä peritään 50% provisio. Täyspalvelupaketti sisältää tuotteiden hinnoittelun, esillelaiton sekä siivouspalvelun. Täyspalvelujakson pituus sovitaan asiakaskohtaisesti.
Suurten tuotteiden myyntialue
Suurten tuotteiden myyntialue on käytössä lastenpuolelta paikan varanneille. Jos sinulla on myyntipaikka lasten puolella, on provisio tällöin 5%. Huomioithan että suurille tuotteille varattu tila on rajallinen, tiedustele tilaa etukäteen henkilökunnalta. Jos haluat tuoda myyntiin pelkästään esimerkiksi rattaat, syöttötuolin tmv. maksat  vain tuotekohtaisen 30% provision myyntihinnasta.
Siivouspalvelu 5€ / 7 päivää
Sisältää hyllypaikan siistimisen ja järjestelyn vähintään kerran päivässä.
Tyhjennyspalvelu 10€
Voit varata tyhjennyspalvelun lisäpalveluna. Perimme tyhjennyspalvelu maksun myös, jos myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty ajoissa myyntijakson päätyttyä.
Tuotteiden esillelaitto 10€
Voit varata tavaroiden esillelaiton lisäpalveluna hintaan 10€. Tällöin toimitat meille hinnoitellut tuotteet ja me hoidamme tuotteiden esillelaiton ja kiinnitämme tarvittavat hälyttimet.

MYYNTIPAIKAN VARAUS / SOPIMUSEHDOT

 Hyllypaikan varaus käy helposti! Jos sinulla on tunnukset Kirppari-Kalleen voit varata paikan  suoraan Kirppari-Kallesta. Kirppari-Kallessa näet myymäläkarttamme, sekä myyntipaikkojen varaustilanteen. Voit myös soittaa meille numeroon 045 159 1188. Myyntipaikan voit toki myös varata paikan päällä, sähköpostitse info@kirppistaika.fi, yhteydenottolomakkeen kautta, facebookin yksityisviestillä tai vaikka Whatsapp-viestillä, mikä sinulle vain parhaiten sopii! Viestillä paikkaa varatessa ilmoitathan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilinumero tilityksiä varten),  toivomasi aloitusajankohdan, sekä vuokra-ajanjakson keston.

Lisäviikkoja voit varata ennakkoon. Jos et ole varma kuinka pitkän myyntijakson tarvitset, voit varata lisäviikon/viikkoja ja maksaa viikkovuokran vasta uuden myyntiviikon alkaessa. Lisäviikon ennakkoon varaamalla varmistat, että saat pitää saman myyntipaikan. Tarpeettoman lisäviikon voi  perua 3 vrk aiemmin.

Myyntijakson peruutus on tehtävä viimeistään 3 vrk aikaisemmin, muuten varaus on sitova. Peruuttamattomasta myyntiviikosta perimme hinnaston mukaisen viikkohinnan.

Paikkamaksu suoritetaan viimeistään tavaroita tuodessa. Kun paikkamaksu on maksettu varaus on sitova, esteen sattuessa aloitusajankohtaa on mahdollista siirtää. Ilmoittauduthan aina kassalla, kun tuot tavaraa myyntiin tai tulet tyhjentämään hyllypaikkasi.

Hintalaput pääset tekemään Kirppari-Kallessa ja me tulostamme hintalaput kirpputorilla. Suosittelemme hintalappujen täyttämistä Kirppari-Kallessa, mutta hintalaput on myös mahdollista täyttää käsin. Hintalappuun tulee aina merkitä tuotteen hinta ja tuotekuvaus. Halutessasi voit myyntijakson aikana alentaa kaikkien tuotteidesi hintaa 30%, 50% tai 70%. Jos haluat alennusprosentin tuotteillesi ilmoita asiasta henkilökunnalle ja hoidamme asian puolestasi. Lue lisää kohdasta hinnoittelu.

Myytävät tuotteet voit tuoda myyntijakson ensimmäisenä päivänä tai jo edellisenä päivänä tuntia ennen sulkemisaikaa.

Myyntiin emme ota rikkinäisiä tuotteita, tuoteväärennöksiä, käytettyä kosmetiikkaa, elintarvikkeita, alkoholijuomia/tupakkaa, tai mitään laitonta. Kirpputorilla on oikeus poistaa tarvittaessa myynnistä epäsopiviksi katsomiaan tuotteita.

Lasten puolelle myyntiin saa tuoda lastenvaatteita, lastentarvikkeita, äitiystarvikkeita, leluja, lastenkirjoja jne. Huomioitan että tuotteiden tulee olla puhtaita, ehjiä ja siistejä. Hyllyvuokraan sisältyy myös mahdollisuus tuoda isompia tuotteita myyntiin kuten lastenvaunut, polkupyörä, syöttötuoli tmv. Isompien tuotteiden tila on rajallinen, joten tuodessasi isompia tuotteita myyntiin varmistathan henkilökunnaltamme että tilaa on riittävästi. Varatessasi paikan lastenpuolelta äitiysvaaterekit ovat myös käytössäsi.

Aikuisten puolelle myyntiin saa tuoda itselle tarpeetonta tavaraa ja vaatetta. Huomioithan että vaatteiden ja muiden tuotteiden tulee olla siistejä, ehjiä ja puhtaita.

Kuvaamme satunnaisesti myynnissä olevia tuotteita ja lisäämme kuvia sosiaaliseen mediaan (Facebook, Instagram).

Omia tuotteita voit mainostaa Facebook sivuillamme. Ota kuvia hyllypaikastasi / myytävistä tuotteistasi ja kirjoita esimerkiksi mitä tuotteita sinulla on myynnissä, minkä kokoista vaatetta tai muuta olennaista tietoa ja postaa meidän sivuillemme. Asiakkaidemme julkaisut löytyvät kohdasta Julkaisut – Vierailijoiden julkaisut.

Myynninseuranta käy todella helposti Kirppari-Kallessa. Näet kokonaismyyntisi ja pystyt seuraamaan myyntiä reaaliajassa.

Hyllypaikan tulee olla tyhjennettynä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Ilmoittauduthan aina kassalla, kun tulet tyhjentämään myyntipaikkaasi. Tyhjentämättömästä paikasta perimme tyhjennysmaksun 10e. Hakiessasi tavaroita pois älä poista tuotelappuja ennen pois vientiä. Tarkistamme satunnaisesti hyllypaikkojen tyhjentäjien tavarat. Tämä on rutiinitoimenpide ja kaikkien edun mukaista. Hyllypaikan tyhjennyksen jälkeen tee kassalla lopputilitys.

Tilitykset suoritamme pääasiassa tilisiirtoina. Jos haluat tilityksen käteisellä ilmoitathan asiasta ennakkoon jo hyllypaikkaa varatessasi. Myyntiaikasi päätyttyä ja tyhjennettyäsi hyllypaikan ilmoita kassalle, että haluat tehdä lopputilityksen. Lopputilitykseen tarvitsemme aina allekirjoituksesi. Käteistilitystä noutaessa varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Tilitys suoritetaan asiakkaalle pikaisesti, viimeistään 7 vrk sisällä. Tilityksiä ei makseta kesken myyntikauden.

Varkaustapaukset ilmoitamme aina poliisille. Meiltä löytyy tallentava kameravalvonta, sekä hälytinportit.

Tuotteilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

Noutamattomat tuotteet / tilitykset siirtyvät kahden viikon kuluttua Taika Second Hand Shop Oy:n omaisuudeksi.

Kirppis Taika ei vastaa vahingoittuneista/kadonneista tuotteista. Emme myöskään vastaa  tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun vastaavan tapahtuman asiakkaalle aiheuttamista vahingoista.

Myyjä sitoutuu noudattamaan ohjeita ja sääntöjä. Taika Second Hand Shop pidättää oikeuden sääntöjen ja ohjeiden muutoksiin.

HINNOITTELUOHJEITA

Tuotteiden hinnoittelu käy näppärästi Kirppari-Kallessa

 • Meillä on käytössä viivakoodilliset hintalaput. Sähköisesti tekemäsi hintalaput siirtyvät Taika kirppiksen järjestelmään ja valmiit hintalappuarkit tulostamme kirppiksellä.
 • Hintalaput on myös mahdollista kirjoittaa käsin, mutta suosittelemme täyttämään hintalaput sähköisesti Kirppari-Kallessa. Kun hintalaput on tehty sähköisesti on myynninseuranta tarkempaa. Myynninseurannassa näkyy tällöin myyntihinnan lisäksi tuotekuvaus, joten tiedät tarkasti mikä tuote on myyty ja mihin hintaan.
 • 2 kpl hintalappuarkkeja sisältyy paikkavuokraan, yhteensä 60 kpl hintalappuja. Tarra-arkkien hinta 0,50€ arkki / 30 kpl hintalappuja.

VINKKEJÄ HINNOITTELUUN

 •  Viihtyisyys ja siisteys on meille tärkeää. Asettelethan myyntiin tulevat tuotteesi selkeästi ja siististi. Myyntipaikkaa ei kannata laittaa kerralla liian täyteen, vaan hyllyä kannattaa täydentää myyntijakson aikana. Myyntiin tulevien tuotteiden on mahduttava hyllyihin, käytävät tulee pitää tyhjinä.
 • Haluamme myydä vain siistejä ja käyttökelpoisia tuotteita. Huolehdithan että myyntiin tulevat tuotteet ovat siistejä, ehjiä ja puhtaita. Silitetyt vaatteet menevät paremmin kaupaksi, kuin ryppyiset. Tuotteita myyntiin tuodessa kannattaa myös huomioida ajankohtainen sesonki.
 • Hintalappuihin kannattaa nimetä tuotteet tarkasti esim. koko, merkki, väri, kategoria (esim. lelu, paita tmv.). Kun tuotteet on nimetty hintalappuihin tarkasti, tällöin hintalappujen vaihtaminen toiseen tuotteeseen on hankalaa. Kiinnitä hintalaput huolella. Emme myy tuotteita, joista hintalappu on irronnut. Hintalaputtomia tuotteita säilytämme 2 viikon ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät Taika Second Hand Shop Oy:n omistukseen. Emme myöskään myy tuotteita jos hintalapusta on vedetty hinta yli ja kirjoitettu käsin uusi hinta. Jos muutat tuotteen hintaa tulee sinun aina tehdä kokonaan uusi hintalappu. Tarralappu ei pysy hyvin liukaspintaisissa tuotteissa. Ulkovaatteisiin, kenkiin ja leluihin kannattaa hintalaput kiinnittää pahvilapulla ja narulla. Kalliimmissa tuotteissa suosittelemme myös hälyttimien käyttöä, tarvittava määrä hälyttimiä sisältyy paikkavuokraan.
 • Milloin tahansa myyntijakson aikana on mahdollista lisätä alennusprosentti 30%, 50% tai 70%. Jos haluat alennusprosentin tuotteillesi ilmoita asiasta henkilökunnalle ja hoidamme asian puolestasi.
 • Suosittelemme että käyt järjestelemässä hyllypaikan ainakin muutaman kerran myyntiviikon aikana. Kun myyntipaikka on siisti se on houkuttelevampi ja asiakkaat löytävät helpommin etsimänsä tuotteet ja näin myyntisi kasvaa.
 • Järjestelemme hyllyjä satunnaisesti aina ajan salliessa. Tarjoamme myös siivouspalvelun edulliseen hintaan 5€/viikko. Siivouspalveluun kuuluu päivittäinen hyllypaikan järjestely. Siivoamme ja järjestelemme hyllysi huolella ja huolehdimme että tuotteiden esillepano on mahdollisimman houkuttava ja siisti.
 • Jos valitset täyspalvelun, tällöin me hoidamme hinnoittelun, tuotteiden esille laittamisen, päivittäisen hyllyn siivouksen ja järjestelyn, sekä lopuksi hyllyn tyhjennyksen.
 • Jos tarvitset apua tai lisätietoa tuotteiden hinnoitteluun liittyen neuvomme mielellämme.
Varaa itsellesi myyntipaikka. Tutustu myyntipaikan varaus ja sopimusehtoihin.
Varaa